User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennismatching > TC Elburg

Inschrijving tennislessen

Hieronder kunt u zich inschrijven voor zowel de jeugd- als seniorenlessen op Tennisvereniging Elburg voor het winterseizoen 2017-2018, die op maandag 23 oktober a.s. (week 43) van start gaan. Om verzekerd te zijn dat u tijdig kunt aanvangen met de tennislessen, ontvangen wij uw inschrijving graag uiterlijk op zondag 8 oktober a.s. Ook na deze datum is het nog mogelijk om in te schrijven, maar dan kan tijdige deelname aan de tennislessen niet worden gegarandeerd.

De definitieve lesindeling wordt ongeveer een week voorafgaand aan de eerste tennislessen per e-mail gecommuniceerd. U ontvangt dan meer informatie over de lesdag en de tijdstip waarop uw tennisles zal plaatsvinden.

In dit kader vermelden wij volledigheidshalve nog graag dat de lessen het aankomende winterseizoen op de dinsdag en donderdag zullen gaan plaatsvinden.

Mochten er aanvullende vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met de tennisleraar Charles Uhlenbeck (zie contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina). Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

JEUGD winter 2017/2018

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

SENIOREN winter 2017/2018

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Voor vragen aangaande de tennislessen gelieve contact opnemen met tennisleraar Charles Uhlenbeck:

06 - 1517 4326

c.uhlenbeck@solcon.nl

LINKS

Copyright © 2011 Tennismatching. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact